• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De perfecte serre in Wateringen

Ben jij op zoek naar een serre in Wateringen? Dan helpen wij je graag verder! Wij geven je advies en tips voor de aanschaf van een serre die bij jou. Op de website kun je offertes van meerdere serrespecialisten uit Wateringen bekijken en vergelijken. Hiermee bespaar e al gauw 30% op de kosten. Bij deze nieuwe leefruimte staat het leefcomfort voorop. Onze serrebouwers hebben daarom ook alle aandacht voor het ontwerp zelf. Voldoende lichtinval en warmte is bijvoorbeeld een must om optimaal te kunnen genieten van jouw serre!

De houten serre

Bij de traditionele woningen in Wateringen wordt vaak voor een houten serre gekozen, dit omdat deze een mooie klassieke uitstraling geven. Hout straalt meer sfeer uit aluminium en kunststof. Bovendien is hout warm en natuurlijk. Het hangt echter van de architectuur af of de serre stijlvol en gezellig is. Bekijk nu de verschillende offertes met de soortenhout waaruit jij kunt kiezen.

Kunststof serre, populair in Wateringen

Favoriet in Wateringen is met stipt de serre van kunststof. Dit materiaal staat voor een lange levensduur. Ook doorstaat kunststof zonder enig probleem verschillende de verschillende weersomstandigheden en komen vocht en kou niet voor in jouw woning. Deze serre heeft een hoger prijskaartje dan de houten variant maar is goedkoper dan de aluminium versie. Nog niet overtuigd? Een kunststof serre heeft nog meer voordelen, zo is dit materiaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft het weinig tot geen onderhoud nodig.

Meerdere soorten

Van de verschillende materialen maken onze specialisten altijd een ontwerp op. Ga je voor een lage serre, of is een hoge variant meer passend bij jouw woning? Wat betreft de verdere vormgeving zijn ook de mogelijkheden eindeloos, onze experts plaatsen vakkundig een ronde, rechthoekige of vierkante aanbouw. Welk dak heeft jouw voorkeur en welk materiaal past het beste bij jouw smaak? Om precies te bepalen wat jij wilt is het verstandig om met onze vakmannen in Wateringen te overleggen wat in jouw geval de beste mogelijkheden zijn!

Meer comfort in Wateringen

De aanbouw van een serre is niet zomaar een extra woonruimte in je huis. Het gaat hier om meer wooncomfort. Jij wilt er een plekje bij waar je nog meer kunt genieten van het huis en de tu