Waarom een serre

Je wilt je huis uitbreiden zonder te veel buitenruimte te verliezen. Of je wilt een verbouwing die snel uitgevoerd kan worden bij elke woning en die relatief voordelig is. In zulke gevallen is een serre de perfecte keuze. Je kunt een deel van uw tuin veranderen in wat omschreven kan worden als een overdekte tuin. Niet voor niks wordt een serre soms ook wel een wintertuin genoemd.

Mogelijkheden

Men gebruikt serres voor verschillende doeleinden. Sommige serres zijn bedoeld om tropische planten de winter door te helpen komen. In dat geval kan de serre dus met recht een wintertuin worden genoemd. Anderen kiezen ervoor om hun serre te gebruiken als verlengstuk van de woonkamer, als kantoorruimte of als werkkamer. Een andere mogelijkheid is om van de serre en aparte ruimte te maken, een soort tweede woonkamer. De serre is in de zomer de perfecte kamer aan de tuin. Veel serres hebben een grote schuifpui of openslaande deuren waardoor de serre drempelloos overgaat in je terras.

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij worden nog vaak verrast door de creatieve toepassingen die onze klanten vinden voor hun serre. Ben je overtuigd? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal buiten naar binnen

Omdat een serre bijna helemaal uit glas bestaat geeft een serre een sterk gevoel van ruimte. Het is bijna alsof je buiten zit, maar toch blijft je beschut tegen kou in de winter. Zelfs als het regent is een serre een heerlijk sfeervolle plaats in je huis. Perfect voor ontspanning dus.

waarom-een-serre

CONTACTMOGELIJKHEDEN