• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De perfecte serre in Schoonhoven

Ben jij op zoek naar een serre in Schoonhoven? Dan helpen wij je graag verder! Wij geven je advies en tips voor de aanschaf van een serre die bij jou. Op de website kun je offertes van meerdere serrespecialisten uit Schoonhoven bekijken en vergelijken. Hiermee bespaar e al gauw 30% op de kosten. Bij deze nieuwe leefruimte staat het leefcomfort voorop. Onze serrebouwers hebben daarom ook alle aandacht voor het ontwerp zelf. Voldoende lichtinval en warmte is bijvoorbeeld een must om optimaal te kunnen genieten van jouw serre!

De houten serre

Bij de traditionele woningen in Schoonhoven wordt vaak voor een houten serre gekozen, dit omdat deze een mooie klassieke uitstraling geven. Hout straalt meer sfeer uit aluminium en kunststof. Bovendien is hout warm en natuurlijk. Het hangt echter van de architectuur af of de serre stijlvol en gezellig is. Bekijk nu de verschillende offertes met de soortenhout waaruit jij kunt kiezen.

Kunststof serre, populair in Schoonhoven

Favoriet in Schoonhoven is met stipt de serre van kunststof. Dit materiaal staat voor een lange levensduur. Ook doorstaat kunststof zonder enig probleem verschillende de verschillende weersomstandigheden en komen vocht en kou niet voor in jouw woning. Deze serre heeft een hoger prijskaartje dan de houten variant maar is goedkoper dan de aluminium versie. Nog niet overtuigd? Een kunststof serre heeft nog meer voordelen, zo is dit materiaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft het weinig tot geen onderhoud nodig.

Meerdere soorten

Van de verschillende materialen maken onze specialisten altijd een ontwerp op. Ga je voor een lage serre, of is een hoge variant meer passend bij jouw woning? Wat betreft de verdere vormgeving zijn ook de mogelijkheden eindeloos, onze experts plaatsen vakkundig een ronde, rechthoekige of vierkante aanbouw. Welk dak heeft jouw voorkeur en welk materiaal past het beste bij jouw smaak? Om precies te bepalen wat jij wilt is het verstandig om met onze vakmannen in Schoonhoven te overleggen wat in jouw geval de beste mogelijkheden zijn!

Meer comfort in Schoonhoven

De aanbouw van een serre is niet zomaar een extra woonruimte in je huis. Het gaat hier om meer wooncomfort. Jij wilt er een plekje bij waar je nog meer kunt genieten van het huis en de tuin. Daarom zijn de bouw en de inrichting heel belangrijk. Je wilt natuurlijk geen tocht, maar wel de juiste temperatuur en ook de inrichting aan de binnenkant moet aan jouw wensen voldoen. Schakel daarom het advies in van een van onze specialisten voor een perfecte aanbouw in Schoonhoven!

De aluminium serre

De aluminium serre heeft vele voordelen die bij het andere materiaal ontbreekt. Zo is het licht erg krachtig waardoor de specialisten in Schoonhoven tijdens de plaatsing meer glas en minder aluminium nodig hebben. Een unieke uitstraling van je serre is gegarandeerd het eindresultaat.. Ook het onderhoud is makkelijk, aluminium kan namelijk wel tegen een heftige regenbui of een zware storm. Als het aluminium een VMRG keurmerk heeft, is de isolatiewaarde ook nog eens vergroot. Het warmteverlies is dus zeer gering, ideaal!

De keuze is reuze in Schoonhoven

Al jouw wensen rondom een serre kunnen vervuld worden door onze specialisten in Schoonhoven. Maar welke past het beste bij jou? Bij ons zijn erkende serrebedrijven aangesloten. Zij regelen de aanbouw van ontwerp tot plaatsing. Toch zijn er grote prijs- en kwaliteitsverschillen. Daarom is het verstandig eerst vrijblijvend offertes aan te vragen op onze website, bekijk daarna op je gemak welke aanbieding het meest aansluit op jouw wensen en eisen.

serre-glas

CONTACTMOGELIJKHEDEN

Onlangs afgeronde projecten in Sliedrecht en Spijkenisse.

houten-serre-voorbeeld
aluminium-serre-voorbeeld
voorbeeld