Prijzen serres

De prijs van een serre is van te veel factoren afhankelijk om gemakkelijk een prijsopgave te kunnen opstellen. De grootte van de serre, het materiaal, aantal ramen, type deur, en zelfs het huis waar de serre aangebouwd wordt hebben invloed op de prijs. In ieder geval is hout het goedkoopste materiaal is voor een serre, gevolgd door aluminium en kunststof, wat het duurste materiaal in aanschaf is. Kunststof pakt echter op termijn voordeliger uit doordat het goed isoleert en onderhoudsarm is.

Locatie

Een belangrijke overweging met het oog op de kosten is de locatie van de serre. Bij een serre op het zuiden bespaar je extra energie door het opwarmende effect van de zon. Bij een serre aan de noordkant van het huis is dit effect niet aanwezig waardoor zo’n serre op de lange termijn veel duurder uitpakt dan een serre op het zuiden.

Wil je weten wat de serre die je in gedachten hebt gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en je wensen en stellen vervolgens vrijblijvend een prijsopgave op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.