De ideale serre in Oosterbeek

De mogelijkheden voor een serre in Oosterbeek aan het bekijken? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je verzekerd van een complete service. Wij geven je alle informatie, helpen je het juiste ontwerp te kiezen en plaatsen vervolgens vakkundig de serre.. Op onze website zijn verschillende offertes van serrespecialisten uit Oosterbeek te vergelijken. Je kunt hiermee flink besparen op de kosten, in ieder geval 30%. Met deze aanbouw breng je een nieuwe leefruimte tot leven in je huis. Onze serrebouwers beschikken over een uitstekende techniek, waarbij ze niet alleen letten op de architectuur maar ook of er voldoende licht binnenkomt in de serre en jij er warm genoeg bijzit, zodat het leefcomfort maximaal is.

Een houten serre

Als je keuze op hout valt, dan is een klassieke look helemaal jouw ding. Net als vele mensen in Oosterbeek die in klassieke huizen wonen. Hout zet een warme sfeer neer dan andere materialen en oogt natuurlijk, gezellig en stijlvol. Een serre van dit materiaal is dus de perfecte aanvulling wanneer je ook kozijnen, deuren en bijvoorbeeld een carport van hout hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onlangs afgeronde projecten in Putten en Terborg.

aluminium-serre-voorbeeld
houten-serre-voorbeeld
voorbeeld

Een kunststof serre

Voor de kunststof serre wordt veel gekozen in Oosterbeek. Dit omdat het materiaal pas na zo’n vijftig jaar aan vervanging toe is. Kunststof raakt niet beschadigd door wind, regen, zon en al het andere uit de lucht. Het isoleert goed en hoeft niet uitgebreid schoongemaakt te worden. Gemiddeld is kunststof prijziger dan hout, maar minder duur dan aluminium. Bekijk nu welke kunststof stijl het beste bij jou past, door middel van het vergelijken van de verschillende offertes.

Lichte en krachtige serre

Als je voor aluminium kiest, kies je voor licht en krachtig. Dit maakt dat de specialisten tijdens de plaatsing meer gebruikmaken van glas dan aluminium. Het eindresultaat geeft jouw woning in Oosterbeek een unieke en frisse uitstraling! Wat betreft het onderhoud ben je nauwelijks tijd kwijt, aluminium is bestendig tegen alle weersinvloeden in Oosterbeek. Met het VMRG keurmerk is de isolatiewaarde ook nog eens vergroot, het warmteverlies zal dan ook gering zijn. Zoals je leest, aluminium heeft vele voordelen!

Comfort in Oosterbeek

Een serre is niet zomaar een nieuwe leefruimte in je huis. Het is een nieuwe plek waarbij wooncomfort voorop staat waar jij volop geniet van je huis en tuin. Daarom is de vormgeving van de binnen- en buitenkant enorm belangrijk. Je wilt geen tocht, maar wel de juiste temperatuur en een mooi interieur. Zodat het een plek wordt waar jij je prettig voelt. Het beste is dan ook om je vragen te laten beantwoorden door onze experts in Oosterbeek.

Meerdere soorten serres

Wat een materialen! Duizelt het je al? Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een serre met een hoog of laag dak? En wil je de rest van de ruimte graag rechthoekig of vierkant? Welk dak en welk materiaal kies jij? Wordt het hout, aluminium of kunststof? Overleg met een vakman in Oosterbeek om goed te bepalen wat jij wilt, en om te kijken wat voor jou de meest geschikte optie is.

serre-aluminium

Grote keuze in Oosterbeek

Er zijn zo veel aanbieders in Oosterbeek, dat maakt de keuze met welke specialist jij in zee gaat alleen nog maar lastiger. Ook bestaan er grote prijsverschillen, en ook de kwaliteit kan per bedrijf verschillend zijn.

In ons netwerk bevinden zich alleen erkende serrebedrijven aangesloten die serres ontwerpen en bouwen. Vraag nu geheel vrijblijvend offertes aan en ga vergelijken om de juiste keuze te maken!

CONTACTMOGELIJKHEDEN