Lichtstraat serre

Zou je graag wat meer daglicht in huis willen, dan zijn er veel mogelijkheden om dat te realiseren. Eén hiervan is het laten bouwen van een lichtstraat serre. Ontdek hier of dit misschien een geschikte toepassing is voor in jouw woning. Vraag bij ons gelijk meer informatie over dit onderwerp aan of laat een offerte op maat maken.

Wat is een lichtstraat serre?

Kort gezegd is een lichtstraat serre een aanbouw met een plat dak met glas. Het glazen dak kan in allerlei vormen worden geplaatst, denk bijvoorbeeld aan een piramidedak, een zadeldak of een lessenaarsdak. Ook kunt je geheel naar wens een keuze maken uit vele maten.

Waarom een lichtstraat serre?

Wat is er zo bijzonder aan een lichtstraat? Het grote voordeel van een lichtstraat ten opzichte van een gewone serre is dat het licht van boven de woning binnenvalt en niet via de zijkant. Dit zorgt voor een natuurlijker effect en schept een nog ruimtelijker gevoel. Wat is er nu mooier dan om vanuit je huis direct naar boven naar de sterrenhemel of naar een strak blauwe lucht te kijken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadelen lichtstraat serre

Wordt het door een lichtstraat serre in de zomer niet te warm in je huis en is er in de winter niet te veel warmteverlies door het glas? Dat zijn vragen die veel worden gesteld, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Onze vakmannen gebruiken namelijk isolerend veiligheidsglas, waardoor het in de zomer niet te warm wordt in je serre en in de winter niet te koud. Bovendien kun je kiezen voor ramen die open kunnen en die met een afstandsbediening bediend kunnen worden. Ook is het mogelijk om goede zonwering te plaatsen.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Dan zorgen we ervoor dat je vragen worden beantwoord of dat er een offerte voor je op wordt gesteld.

lichtstraat-serre

CONTACTMOGELIJKHEDEN