Kunststof serre

Een serre bouwen, is dat een goed idee? Jazeker, dat is een uitstekend idee. Een serre is de ideale manier om binnen no-time extra woonruimte te creëren, terwijl je toch dat ultieme buitengevoel houdt. Een serre is een zeer geschikte ruimte om te gebruiken als leeskamer, zitkamer, eetkamer of als speelkamers voor de kids. Eén van de beste materialen voor het frame van je serre is kunststof. Lees er hier meer over en neem bij vragen of interesse contact met ons op.

Kunststof serre als beste keus

Dat veel mensen voor een kunststof serre kiezen is niet zo gek. Kunststof is namelijk een materiaal met een lange levensduur en het is bovendien uitermate goed bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Regen, kou of warmte tast het materiaal niet snel aan. Verder is kunststof goedkoop in aanschaf en bespaar je ook nog eens extra vanwege de isolerende werking van het materiaal, oftewel je bespaart op stookkosten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat je er geen onderhoud aan hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kleuren en afmetingen kunststof serre

Voor het plaatsen van een kunststof serre zijn er geen beperkingen wat betreft kleur of afmetingen. Dat is het mooie aan kunststof: het is in elke kleur en maat verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit talloze ontwerpen of het ontwerp van je kunststof serre naar jouw eigen hand zetten.

Contact

We praten graag met je verder over alle mogelijkheden. Je kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kunststof serre. Vul ons online formulier in met jouw persoonlijke gegevens, en jouw vragen of wensen.

kunststof-serre

CONTACTMOGELIJKHEDEN