Jouw serre in Hoorn

Op zoek naar een serre voor je woning in Hoorn? Kijk dan goed rond op onze site! Wij geven advies en tips, zodat jij de serre kunt aanschaffen die het beste aan jouw eisen voldoet. Via onze website vergelijk je offertes van alle vakmannen in Hoorn. Zo ben je al gauw 30% goedkope uit. Met deze aanbouw creëer je een nieuwe leefruimte, een plek waar je optimaal geniet van leefcomfort voorop staat. De experts garanderen naast een vakkundige plaatsing en een uniek ontwerp ook voldoende lichtinval en isolatie zodat de serre een fijne extra plek wordt van het huis.

Serre met warme sfeer

Een houten serre oogt klassiek. Daarom wordt deze in Hoorn vaak geplaatst bij oudere woningen. Hout onderscheidt zich van andere materialen in zowel uitstraling als sfeer. Hout is warm en natuurlijk en geeft daardoor meer sfeer dan andere materialen, zoals kunststof of aluminium. Afhankelijk van de architectuur kan hout je woning een stijlvolle uitstraling geven. Bekijk in de offertes de verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen in Hoorn. Welke je ook kiest, elke houten serre geeft sfeer en stijl!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afgeronde projecten in Huizen en IJmuiden.

houten-serre-voorbeeld
aluminium-serre-voorbeeld
voorbeeld

Favoriet in Hoorn

In Hoorn staat bij veel mensen dat het materiaal zeker een jaar of twintig mee moet gaan voorop, daarom kiezen zij voor kunststof. Kunststof vergaat niet zomaar na een flinke storm en houdt jouw woning ook nog eens warm en vrij van vocht. Nog een voordeel van kunststof, is dat je niet lang hoeft te boenen voordat dit materiaal weer schoon is. Voor een kunststof serre betaal je gemiddeld iets meer dan de houten variant, maar minder dan een aluminium serre.

Licht en krachtig

Licht en krachtig, dit zijn de eigenschappen van aluminium. In het geval van een aluminium serre wordt er met meer glas gewerkt. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Maar heeft ook als voordeel dat het makkelijk te onderhouden is. Aluminium is bestendig tegen alle weersinvloeden in Hoorn en blijft zo een lange tijd mooi en ongeschonden. Met het VMRG keurmerk weet je zeker dat het aluminium beschikt over een goede isolatiewaarde. Kortom, een aluminium serre heeft vele voordelen!

Comfortabel in Hoorn

Met een serre wil je niet 'zomaar' een aanbouw voor je huis in Hoorn, wooncomfort staat hierbij voorop. Je wilt een nieuw ruimte creëren, een ruimte waar je nog meer kan genieten van de tuin en jouw huis. Het ontwerp en de plaatsing zijn in dit geval de belangrijkste factoren. Voorop staat dat jij je prettig voelt in je serre. Zo moet het interieur bij jouw smaak passen, wil je geen tocht, maar wel de juiste temperatuur hebben. Laat je daarom wat betreft je serre altijd adviseren door een specialist.

Ontwerp je eigen serre

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel ontwerpen van hout, aluminium en kunststof beschikbaar in Hoorn. De keuze is aan jou! Naar welk materiaal gaat jouw voorkeur uit? Wat moet de vorm zijn van de serre en welke sfeer wil je ermee uitstralen? Als je nu nog geen antwoord hierop kunt geven, is dat natuurlijk geen probleem. Door met een serrebedrijf te overleggen kom je erachter wat jij precies wilt. Neem daarom contact op met onze specialisten in Hoorn om te bekijken wat voor jou de beste optie is.

Perfecte match in Hoorn

In Hoorn ben je vast al een aantal aanbieders tegengekomen. De vraag is, wie van deze specialisten voldoet aan jouw eisen en wensen? In ons netwerk zijn alleen erkende bedrijven aangesloten voor het ontwerp en de bouw van serres.

Maar er bestaan wel grote prijs- en kwaliteitsverschillen. Daarom bieden wij jij de mogelijkheid om offertes bij ons aanvragen, zodat je deze op je gemak kunt vergelijken en de beste keuze maakt.

serre-aluminium