• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanbouw serre in Elst

Behoefte aan een nieuwe leefruimte in je huis? Dan zit je bij serrebedrijf.nl in Elst gelijk helemaal goed! Wij geven je graag advies en tips, zodat jij de juiste keuze maakt voor deze aanbouw. Hier op onze website kun je verschillende offertes aanvragen en vervolgens met elkaar vergelijken, stuk voor stuk van serrespecialisten in Elst. Een mooie bijkomstigheid is dat je hiermee al op 30% van de kosten bespaart. Onze serrebouwers hebben oog voor techniek, architectuur en de belangrijkste sfeermakers. Hiermee kunnen wij jou optimale leefcomfort bieden in je nieuwe woonruimte.

De serre van hout

Als het om een serre gaat of om een huis, met hout creƫer je altijd meer sfeer. Daarom valt dit materiaal in Elst goed in de smaak bij eigenaren van de meer klassieke woningen. Het is warm en natuurlijk en heeft meer sfeer dan aluminium en kunststof. Met de architectuur van de serre kun je het ook erg gezellig maken met de nadruk op stijlvol. Ga naar de verschillende offertes om te kijken welke houten stijl jij het mooiste vindt.

Afgeronde projecten in Epe en Ermelo.

voorbeeld
houten-serre-voorbeeld
aluminium-serre-voorbeeld

De serre van kunststof

Kunststof staat voor een lange levensduur en een goede isolatie. Daarnaast is het bestand tegen alle weersinvloeden. Het is dan ook het meest gekozen materiaal in Elst. Deze serre valt over het algemeen iets hoger uit in de prijs dan hout, maar is wat dat betreft voordeliger dan aluminium. Vergelijk onze offertes en kom er achter welke kunststof stijl het beste bij jou en je huis in Elst past.

De serre van aluminium

Met de keuze voor een aluminium serre, kies je voor licht en krachtig. Deze serre oogt mooier, omdat er meer gebruik is gemaakt van glas. Daarnaast kan aluminium zeker wel tegen een stootje; een fikse regenbui of een storm beschadigt het materiaal niet. Het onderhoud is daardoor zeer minimaal. Beschikt het aluminium over een VMRG keurmerk? Dan heb je te maken met een hoge isolatiewaarde, en zal het warmteverlies gering zijn. Er zijn dus vele voordelen wanneer je gaat voor aluminium!

Kies voor comfort in Elst

Wooncomfort staat bij een serre voorop, het is niet zomaar een extra woonruimte in je huis. Dit begrijpen wij maar al te goed. De serre moet een plek zijn waar jij je prettig voelt, een plek waar je nog meer kunt genieten van het huis en de tuin. Het ontwerp en de uiteindelijke indeling zijn erg belangrijk, zij geven het doorslaggevende gevoel. Ga daarom altijd van tevoren in gesprek met een erkende serrebouwer in Elst voor deskundig advies.

Vele soorten

Verschillende materialen en uiteenlopende ontwerpen. De keuze is reuze in Elst, maar dat maakt het er niet gemakkelijker op. Voor welke vorm kies jij? Welk dak komt er op en kies je voor een houten constructie of toch liever een variant van aluminium of kunststof? Voordat de specialisten beginnen met de aanbouw is het belangrijk om een duidelijk beeld te scheppen van wat je precies wilt. Overleg daarom met een van onze specialisten in Elst wat er allemaal mogelijk is voor jouw woning.

Groot aanbod in Elst

Serrebedrijven in Elst? Daar heb je er vast al een aantal van gevonden. Maar welke voldoet aan jouw wensen? Bij serrebedrijf.nl vind je alleen erkende serrebedrijven voor het ontwerp en de plaatsing van jouw serre.

Het verschil in prijs en kwaliteit kan nog eens verschillen. Vraag daarom snel en kosteloos offertes aan, zodat je rustig kunt gaan vergelijken en de juiste keuze maakt voor jouw serre.

serre-glas

CONTACTMOGELIJKHEDEN