Aluminium serre

Een serre geeft je woning een geheel nieuwe dimensie dankzij extra ruimte en meer licht in huis. Je kunt op ieder moment van het jaar dat fijne gevoel creëren dat je krijgt wanneer je in de zomer buiten kunt zitten. Of het nu regent of sneeuwt, in jouw serre ben je beschermd tegen deze ongemakken, terwijl je toch van het gevoel van ‘buiten zijn’ geniet.

Moderne aluminium serre

Eén van de materiaalsoorten die we veel gebruiken voor het bouwen van een serre is aluminium. Een aluminium serre staat prachtig bij nieuwe, moderne huizen. Het geeft je serre een strakke, mooie uitstraling.

Staat je serre eenmaal, dan kun je er onbezorgd van genieten zonder dat je je druk hoeft te maken over het onderhoud. Aluminium is namelijk een zo goed als onderhoudsvrije materiaalsoort. Wat het plezier helemaal compleet maakt is dat aluminium een goedkopere materiaalsoort is dan bijvoorbeeld tropisch hardhout.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aluminium in alle kleuren

Een aluminium serre, dat betekent zeker een zilverkleurig frame? Dat is waar veel mensen meteen aan denken als we het hebben over een aluminium serre. Wat velen echter niet weten is dat aluminium in vele kleuren beschikbaar is, ook voor het bouwen van een serre. Je kunt de serre dus helemaal aanpassen aan je wensen en gemakkelijk afstemmen op de kleuren in je huis of in de tuin.

Geïnteresseerd in een aluminium serre? Op zoek naar meer informatie over het plaatsen van een aluminium serre en hoeveel dit gaat kosten? Bij Verandabedrijf kom je eenvoudig in contact met de echte experts op dit gebied.

serre-aluminium

CONTACTMOGELIJKHEDEN