Prijzen serre’s

De prijs van een serre is van te veel factoren afhankelijk om een prijsopgave te kunnen geven. De grootte van de serre, materiaal, aantal ramen, type deur, en zelfs het huis waar de serre aangebouwd wordt hebben invloed op de prijs. Wel kan worden gezegd dat hout het goedkoopste materiaal is voor een serre, gevolgd door aluminium. Kunststof is het duurste materiaal in aanschaf. Kunststof kan echter op termijn voordeliger uitpakken doordat het niet onderhouden hoeft te worden en beter isoleert.

Locatie

Een belangrijke overweging, ook met het oog op de kosten, is de locatie van de serre. Bij een serre op het zuiden kan extra energie bespaard worden door het opwarmende effect van de zon. Bij een serre aan de noordkant van het huis is dit effect niet aanwezig waardoor zo’n serre op de lange termijn veel duurder uitpakt dan een serre op het zuiden.

Wilt u weten wat de serre die u in gedachten heeft gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en uw wensen en kunnen dan met een betrouwbare prijsopgave komen.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw serre mogen aanbouwen! Offerte